Mιλάνο: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα μεταξύ φασιστών οπαδών της Ίντερ – Νεκρός ο μαφιόζος Αντόνιο Μπελόκο

Mιλάνο: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα μεταξύ φασιστών οπαδών της Ίντερ – Νεκρός ο μαφιόζος Αντόνιο Μπελόκο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται σήμερα, Τετάρτη, σε μια δολοφονία που ενδέχεται να προκαλέσει νέα έξαρση βίας μεταξύ στοιχείων του οργανωμένου εγκλήματος. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής στα ανατολικά του Μιλάνου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από αίθουσα πυγμαχίας που αποτελεί στέκι οπαδών της Ίντερ και της ακροδεξιάς οργάνωσης Casa Pound. Κατά την ανταλλαγή πυρών, σκοτώθηκε ακαριαία ο 36χρονος Αντόνιο Μπελόκο (Antonio Bellocco), ο οποίος φέρεται να ήταν κληρονόμος της φατρίας Ροζάρνο της καλαβριανής μαφίας. Παράλληλα, τραυματίστηκε ο ηγέτης των οπαδών της Ίντερ, Αντρέα Μπερέτα.

Ο Αντόνιο Μπελόκο υπέστη τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο 49χρονος Αντρέα Μπερέτα φέρει τραύμα από σφαίρα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα του περιστατικού. Διευκρινίζεται ότι το επεισόδιο δεν σχετίζεται με ποδοσφαιρικά ζητήματα, παρά την εμπλοκή των οπαδών της Ίντερ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM