Το απόγευμα οι προγραμματικές στη Βουλή

Το απόγευμα οι προγραμματικές στη Βουλή Facebook Twitter
0

Αφορολόγητο στα 8.000 ευρώ και μείωση στον ΦΠΑ εστίασης, θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις το απόγευμα, αποκάλυψε μιλώντας στον Βήμα Fm ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Η ανάγνωση των προγραμματικών αναμένεται να διαρκέσει περίπου 40 λεπτά λόγω της φάσης ανάρρωσης του πρωθυπουργού. Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να αναφερθεί και στην ιδιωτικοποίηση εταιριών όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η ΔΕΠΑ, η ΔΕΣΦΑ,τα Κρατικά Λαχεία και τρείς θυγατρικές της Αγροτικής (ΣΕΚΑΠ, Βιομηχανία Ζάχαρης, Γαλακτοκομική Δωδώνη). Ακόμη θα αναφερθεί σε συμβάσεις παραχώρησης αεροδρομίων, λιμανιών και οδών, όπως και σε καταργήσεις και συγχωνεύσεις υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου.

Εντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβερνητική πρόθεση να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις. «Οποιοι βάλουν την υπογραφή τους να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής, θα πάνε φυλακή» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης το πρωί στο ΜΕΓΚΑ, κάνοντας λόγο για τεράστιο οικονομικό σκάδναλο και λέγοντας ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα κάνει αναλυτικό έλεγχο σε όλες τις υποθέσεις.

"Μα ποιός είστε, ο Μπάτμαν;", ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντόπουλου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM