Στουρνάρας στους F.T.: «Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από την Τρόικα»

Στουρνάρας στους F.T.: «Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από την Τρόικα» Facebook Twitter
0

"Το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας», ήταν η ωμή δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα πριν από λίγο στους Financial Times.

H δήλωση δημιούργησε αίσθηση και το Reuters απευθύνθηκε σε αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών που είπε ότι η δήλωση Στουρνάρα δεν σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν επιμένει στο αίτημά της για αλλαγή σε ορισμένους όρους του μνημονίου.

Σύμφωνα με την Chicago Tribune, ο Σαμαράς ζήτησε από την Τρόικα στοχευμένες περικοπές φόρων, πάγωμα των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, επιπλέον βοήθεια για τους φτωχούς και τους ανέργους και δύο επιπλέον έτη για τη μείωση του ελλείμματος. Προσέφερε την επιτάχυνση του προγράμματος ιδιωτικοποίησης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM