Ένοχοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου

Ένοχοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου Facebook Twitter
0

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο Μ. Φιλόπουλος έχασε την ζωή του  πριν από πέντε χρόνια στη συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Το δικαστήριο επέβαλε δέκα χρόνια κάθειρξη στους Νίκο Βαγιόπουλο και Βασίλη Ψυκάκο, δώδεκα χρόνια στον Βασίλη Ρουμπέτη και 16ετή κάθειρξη στον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, Χρήστο Σακάτη.

Ο Νίκος Βαγιόπουλος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ελαφρυντικά προτέρου έντιμου βίου και ο Βασίλης Ρουμπέτης είχε κριθεί ένοχος κατά πλειοψηφία για απλή συνέργεια χωρίς ελαφρυντικά. Ο Βασίλης Ψυκάκος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ελαφρυντικό προτέρου έντιμου βίου, και ο Χρήστος Σακάτης είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με μειωμένο καταλογισμό λόγω τοξικομανίας.

Οι δικηγόροι των κατηγορούμενων ζήτησαν από το δικαστήριο να αναγνωριστούν ελαφρυντικά στους πελάτες τους λόγω καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ