Τριζόνια «πολιορκούν» τα Τρίκαλα - Αναστάτωση για τους κατοίκους

Τριζόνια «πολιορκούν» τα Τρίκαλα: Αναστάτωση για τους κατοίκους Facebook Twitter
trikalaola.gr
0

Μεγάλη η ανησυχία των κατοίκων της πόλης των Τρικάλων και πολλών χωριών του κάμπου για την πρωτοφανή εμφάνιση χιλιάδων τριζονιών τα τελευταία 24ωρα.

Τα τριζόνια εμφανίζονται κυρίως τη νύχτα και κυρίως σε σημεία όπου υπάρχει έντονος φωτισμός, ενώ στους δρόμους των Τρικάλων υπάρχουν αμέτρητα πατημένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι κάτοικοι των Τρικάλων κάνουν λόγο για «κατσαρίδες που πετάνε», εξηγώντας πως τρυπώνουν σε χαραμάδες που βρίσκονται κυρίως στο έδαφος. Τα άτομα δε που ζουν στην περιοχή δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρά τους καθώς φοβούνται πως τα έντομα θα μπουν μέσα στο σπίτι τους ενώ αρκετοί έχουν χάσει τον ύπνο τους από τους ήχους που κάνουν, όπως επισημαίνει το trikalaola.gr

Οι πολίτες ζητούν να γίνει ψεκασμός στα σημεία που παρατηρείται μεγαλύτερη συγκέντρωση αυτών των εντόμων, καθώς φοβάται για τυχόν αρρώστιες ή επιδημίες που μπορεί να μεταφέρουν. Ο Νίκος Σαλέπης, το βράδυ του Σαββάτου (6/7) τράβηξε ένα ενδεικτικό βιντεάκι και φωτογραφίες από τον Πυργετό Τρικάλων, ενώ ανάλογες εικόνες παρατηρούνται σε πάρα πολλά σημεία μέσα στην πόλη και τα γύρω χωριά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM