Ασκούμενη δικηγόρος καταγγέλλει 69χρονο δικηγόρο ότι την χτύπησε και την έβρισε

Ασκούμενη δικηγόρος καταγγέλλει 69χρονο δικηγόρο ότι την χτύπησε και την έβρισε Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Νέο περιστατικό βίας όπου εμπλέκεται γνωστός δικηγόρος, έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας με θύμα μια 43χρονη γυναίκα. 

Η καταγγελία έχει γίνει από τη 43χρονη η οποία εργαζόταν σαν ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο του 69χρονου άνδρα. 

Η γυναίκα ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο γνωστός δικηγόρος είναι παντρεμένος, έκανε την καταγγελία στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας αναφερόμενη σε αυτόν ως «σύντροφό» της. 

Στις 28 Απριλίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον γνωστό δικηγόρο. Τότε είναι που δέχτηκε την επίθεση. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο 69χρονος την εξύβρισε, την χαστούκισε και της τράβηξε τα μαλλιά. 

Η ασκούμενη δικηγόρος λίγες ώρες μετά το περιστατικό, πήγε στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στον Πειραιά και κατήγγειλε τον δικηγόρο. Ο 69χρονος ωστόσο δεν βρέθηκε κατά τη διαδικασία του αυτοφώρου και έτσι η υπόθεση πήγε στον εισαγγελέα. 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η 43χρονη κατήγγειλε τον 69χρονο δικηγόρο και στα social media, όπου δεν κάνει λόγο για ερωτική σχέση μεταξύ τους αλλά αναφέρεται σε εργοδοτική αυθαιρεσία και στο περιστατικό της 28ης Απριλίου. 

Ο δικηγόρος απάντησε στις καταγγελίες της 43χρονης κάνοντας της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ διέδιδε ότι δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τη γυναίκα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM