Σάμος: Εντοπίστηκε λέμβος με 16 μετανάστες- Συνελήφθη ο διακινητής

Σάμος: Εντοπίστηκε λέμβος με 16 μετανάστες- Συνελήφθη ο διακινητής Facebook Twitter
0

Περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος, εντόπισε μια πνευστή λέμβο με μετανάστες επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου.

Το πλήρωμα του σκάφους περισυνέλλεξε συνολικά 17 μετανάστες (14 άνδρες, 2 γυναίκες και 1 ανήλικο), όλους καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε στη μαρίνα του Πυθαγορείου.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 39χρονος αλλοδαπός εκ των δεκαεπτά, ως χειριστής της λέμβου, για «διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών σε ελλαδικό χώρο» και «παράνομη είσοδο στη χώρα».

Οι υπόλοιποι μετανάστες παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου. Η λέμβος καταστράφηκε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM