Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν ένοπλο που προσπάθησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή

Γαλλία: Ένοπλος προσπάθησε να πυρπολήσει συναγωγή στη Ρουέν Facebook Twitter
0

Ένας άντρας, οπλισμένος, προσπάθησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή στη γαλλική πόλη Ρουέν το πρωί της Παρασκευής, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, συμπληρώνοντας ότι ο άντρας εξουδετερώθηκε.

Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ, ο ένοπλος άντρας σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς, καθώς προσπάθησε να βάλει φωτιά.

Γάλλοι αστυνομικοί στη Ρουέν «εξουδετέρωσαν» ένα ένοπλο άτομο που σκόπευε να βάλει φωτιά στη συναγωγή της πόλης, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Gerald Darmanin το πρωί της Παρασκευής σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο X.

Το ότι ο ένοπλος σκοτώθηκε από την αστυνομία, καθώς προσπάθησε να βάλει φωτιά στη συναγωγή επιβεβαιώθηκε και από τον δήμαρχο της πόλης, Nicolas Mayer-Rossignol, ο οποίος διευκρίνισε πως δεν έχουν αναφερθεί άλλα θύματα.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο από τους πυροσβέστες, είπε ο δήμαρχος στο Χ.

Ο Nicolas Mayer-Rossignol εξέφρασε την «απόλυτη υποστήριξή του στην εβραϊκή κοινότητα της Ρουέν» . Από την πλευρά του, ο Gérald Darmanin συνεχάρη τους αστυνομικούς που παρενέβησαν για «την ανταπόκρισή τους και το θάρρος τους».

Με πληροφορίες Le Figaro

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM