Κωνσταντίνος Φλώρος για ξυλοδαρμό στη Βουλή: «Δεν τον χτύπησα στο πρόσωπο»

Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή: «Δεν τον χτύπησα στο πρόσωπο» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Προσωπική διένεξη μετά από ύβρεις και απειλές, χαρακτηρίζει το πρωτοφανές περιστατικό στη Βουλή ανάμεσα στο ίδιο και τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στο υπόμνημα που παρέδωσε στην ανακρίτρια, ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως έχασε την ψυχραιμία του μετά από τις ύβρεις που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, πράγμα που αποτέλεσε την αιτία για να του επιτεθεί. Ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε ποτέ τον συνάδελφό του στο πρόσωπο και πως ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ψεύδεται στη δική του κατάθεση.

«Πρόκειται ουσιαστικά για μία προσωπική διένεξη, κατόπιν σκαιότατης υβριστικής συμπεριφοράς του συναδέλφου μου κ. Γραμμένου σε βάρος της μητρός μου αλλά και εμού, χωρίς το παραμικρό πολιτικό υπόβαθρο ή σκοπιμότητα και χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να έχω πρόθεση να τον εμποδίσω να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά στον υπόμνημα, επισημαίνοντας στη συνέχεια πως προκλήθηκε έντονα.

«Ο κ. Γραμμένος απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου, αποκαλώντας με 'σκουπίδι' και φωνάζοντάς μου να το βουλώσω. Μετά του απάντησα «'Αντε ρε μη μιλάς εσύ…», και εκείνος εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξη: «Γ.. τη μανούλα σου». Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: «Εσένα την μανούλα σου θα την... Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα. Θα το θυμάσαι π...». Προφανώς, έχασα την ψυχραιμία μου, και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο εκτός της αιθούσης, όπου συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές και την ίδια εριστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του παρισταμένου μάρτυρα Αστυνομικού», συμπλήρωσε.

«Αμφότεροι, πάντοτε κατά τον μάρτυρα αστυνομικό, προσπαθούσαμε να απωθήσουμε ο ένας τον άλλον, ενώ αναφέρει ότι η μόνη δική μου ενέργεια ήταν να προσπαθήσω να πιάσω τον κ. Γραμμένο στο ύψος της μύτης, με τον ίδιο να πέφτει κάτω τελικά. Επομένως, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο, όπως αναληθώς αναφέρει στην κατάθεσή του, ουδέποτε τον γρονθοκόπησα όπως ψευδώς διαδίδεται, ουδέποτε έλαβε χώρα κάτι περαιτέρω από τα ανωτέρω», καταλήγει.

Σημειώνεται πως μετά την απολογία του, ο Κωνσταντίνος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο. Από την πλευρά του ο δεύτερος, έχει υποστηρίξει πως δεν είπε απολύτως τίποτε στον κ. Φλώρο και πως δέχθηκε γροθιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM