Πρώην υπουργοί «βόλεψαν» τους αστυνομικούς τους στη Βουλή

Πρώην υπουργοί «βόλεψαν» τους αστυνομικούς τους στη Βουλή Facebook Twitter
0

Την ώρα που η εγκληματικότητα σαρώνει, πρώην υπουργοί βόλεψαν στη Βουλή αστυνομικούς που ήταν αποσπασμένοι στην ασφάλεια τους και που κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους. Όπως γράφει το briefingnews  πρόκειται για αστυνομικούς  που  μέχρι πρότινος βρίσκονταν αποσπασμένοι στην ασφάλεια πρώην υπουργών  του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι ξέροντας ότι είναι δύσκολο να ξαναδούν υπουργείο, βόλεψαν τους ανθρώπους τους στο κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ, σε μία περίοδο που στη Βουλή κυκλοφορούν μόνο υπάλληλοι, αστυνομικοί και  λίγοι εργαζόμενοι στο καφενείο, τουλάχιστον δέκα νέα πρόσωπα, πλέον της κανονικής φρουράς, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα φυλάκια γύρω από το κτίριο ενώ αρκετοί προσέρχονται ακόμη και με πολιτικά για να μην κινήσουν υποψίες ότι έχουν μεταφερθεί πλέον στο δυναμικό της Βουλής.   

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM