Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ είχε προηγηθεί επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι νεκρός. 

Όλα έγιναν σήμερα το μεσημέρι όταν ο άνδρας φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας. Από το σημείο περνούσε περιπολικό και αντιλήφθηκε το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλισσόταν. 

Τότε, ο άνδρας ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, όσο οι αστυνομικοί είχαν καλέσει διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ. Εκείνος, όμως, αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του. 

Ο άνδρας ήταν γνώριμος στις Αρχές και είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 15 του μηνός.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM