Σύλληψη 64χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονης στην Αλεξανδρούπολη

Σύλληψη 64χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονης στην Αλεξανδρούπολη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη ενός 64χρονου προχώρησαν οι Αρχές στην Αλεξανδρούπολη, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μίας 8χρονης στην Αλεξανδρούπολης.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η μητέρα της ανήλικης, μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε η 8χρονη από το γείτονά τους. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η κόρη της ανέφερε στην μητέρα της πως όταν απουσίαζε από το σπίτι τους στην περιοχή Άβαντος, ο 64χρονος γείτονας την πλησίαζε.

Συγκεκριμένα όπως υποστήριξε η ανήλικη την θώπευε στα γεννητικά της όργανα, ενώ στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος. Μάλιστα, της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Η εξέταση της ανήλικης από παιδοψυχίατρο, επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα.

Μετά την καταγγελία, ο 64χρονος συνελήφθη ενώ η 8χρονη αναμένεται να εξεταστεί και από τον ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Με πληροφορίες από e-evros.gr

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής  ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM