Κέρκυρα: Η στιγμή της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών

Κέρκυρα: Η στιγμή της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Βίντεο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών στην Κέρκυρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το kerkyrasimera.gr, φαίνονται οι δύο μαθητές να έχουν έρθει στα χέρια και να πέφτουν στο έδαφος σε κεντρική πλατεία της Κέρκυρας, ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο λεκτικός τσακωμός των δύο μαθητών κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλο. Ένας μεσήλικας, Ιταλός στην καταγωγή, και ένας 17χρονος μαθητής που πήγαν να τους χωρίσουν τραυματίστηκαν και εκείνοι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο που πήγε να τους χωρίσει και τον μεσήλικα.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε ο 17χρονος μαθητής χρειάστηκε η αεροδιακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Πρόκειται να υποβληθεί σε αγγειοχειρουργική επέμβαση εξαιτίας του τραυματισμού του.

Η αστυνομία της Κέρκυρας έχει προχωρήσει στη σύλληψη του ανήλικου δράστη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM