Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού έρχονται καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού έρχονται καταιγίδες Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού προχώρησε πριν λίγη ώρα η ΕΜΥ, κάνοντας λόγο για ισχυρά καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, συνεχίζονται μέχρι και το πρωί του Σαββάτου οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, πιθανότατα και από χαλαζοπτώσεις. Μάλιστα οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι ενισχυμένοι, ενώ αναμένεται να φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

Σήμερα όπως αναφέρει στο έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ, αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής. Τα ίδια φαινόμενα αναφέρεται πως αναμένονται πρόσκαιρα και στην ανατολική Πελοπόννησο, βαθμιαία στις Σποράδες, αλλά και στην Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Από σήμερα το βράδυ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στις ανατολικές Κυκλάδες, ενώ βαθμιαία θα επηρεάσουν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν το πρωί στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία κυρίως τη Χαλκιδική, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM