Μιχαλολιάκος: «Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την!»

Μιχαλολιάκος: «Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την!» Facebook Twitter
0

«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την!» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας».

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Παρέμβαση» και τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, που θα προβληθεί τα μεσάνυχτα, αναφέρει: «Σας λέω λοιπόν γι' αυτό το πράγμα ότι έχει γίνει δικαστήριο και έχει αθωωθεί ο χειριστής του άρματος, ο υπίλαρχος».

Όπως αναφέρει το in.gr, ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι υπήρξε θύμα στο Πολυτεχνείο αναφέρει: «Υπάρχει πόρισμα της Δικαιοσύνης που λέει ότι υπήρξαν θύματα εκτός Πολυτεχνείου, εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου».

"Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονο και σοσιαλισμό βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM