Έβαλαν πωλητήριο σε εκκλησία στου Ψυρρή

Έβαλαν πωλητήριο για...εκκλησία στου Ψυρρή Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΚΑΙ
0

Πινακίδα με την επιγραφή «Πωλείται» θα δει όποιος περάσει από μία εκκλησία σε ένα από τα πιο γνωστά σοκάκια στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκκλησία που όπως όλα δείχνουν πωλείται βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή. Εκτός από τον ναό πωλείται και το σπίτι που είναι δίπλα σε αυτόν. Στην πινακίδα που έχει τοποθετηθεί έξω από την εκκλησία, αναγράφεται το τηλέφωνο με το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει όποιος ενδιαφέρεται, με τον αριθμό να παραπέμπει στη Μάλτα.

Ο ναός είναι ιδιωτικός και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Η εκκλησία έχει έκταση 400 τετραγωνικά μέτρα ενώ το σπίτι είναι 45 τετραγωνικά μέτρα. Εικάζεται πως η εκκλησία αλλά και το σπίτι που πωλείται μαζί, κατασκευάστηκαν το 1936 από τον αρχιτέκτονα Εμμανουήλ Μπούκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ελλάδα / Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι» - Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο εντολέας του αναγκάστηκε να πυροβολήσει προκειμένου να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τον αρχιφύλακα που ήταν παρών στη συμπλοκή
THE LIFO TEAM