Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: «Ανοιχτός διάλογος γίνεται μόνο με ανοιχτούς δρόμους»

Μητσοτάκης από Χαϊδάρι: Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

«Ανοιχτός διάλογος γίνεται μόνο με ανοιχτούς δρόμους και κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Χαϊδάρι μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι: «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε τη φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ για αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο». Και κατέληξε: «Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

Αναφορικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ήταν κεντρικός πυρήνας του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ. «Απελευθερώνουμε τα δημόσια πανεπιστήμια από τις μικρές μειοψηφίες που θέλουν να τα κρατούν ομήρους άλλων εποχών», είπε και υπενθύμισε ότι επί κυβέρνησης της ΝΔ καταργήθηκε το άσυλο στα πανεπιστήμια και «μπορεί να παρεμβαίνει η αστυνομία».


Μητσοτάκης: Στο Χαϊδάρι πήραμε 38%

Στη συνέχεια της ομιλίας του στο Χαϊδάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες του δήμου, διότι «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη ΝΔ πρώτη σε όλη τη δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς».

Μητσοτάκης από Χαϊδάρι: Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε πως «το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων».

Μητσοτάκης από Χαϊδάρι: Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως έχει περπατήσει πολλές φορές στους δρόμους του Χαϊδαρίου ως βουλευτής, υπουργός αλλά και πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης από Χαϊδάρι: Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM