Το μεσημέρι της Πέμπτης, σε καφετέρια στην Κυψέλη, συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί με την κατηγορία διακίνησης πλαστών ταξιδιωτικών και άλλων εγγράφων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής , οι συλληφθέντες δραστηριοποιούνταν στη προμήθεια πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων σε αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας, καθώς και την αναχώρησή τους για άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τέσσερις από τους συλληφθέντες εργάζονταν στην καφετέρια, η οποία όπως διαπιστώθηκε, λειτουργούσε σαν βιτρίνα των παράνομων δραστηριοτήτων του κυκλώματος.
Ελλάδα /
Έξι συλλήψεις για διακίνηση πλαστών διαβατηρίων

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Οικογένεια Μαζωνάκη: «Για εμάς αξία έχει η ασφάλεια του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζει»

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Οι 20 πιο αμήχανες σκηνές σεξ στον κινηματογράφο: Μεταξύ αυτών, Μαντόνα, Σάρον Στόουν και Τζένιφερ Λόπεζ

Διαστρικό αντικείμενο προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα - «Ίσως η τροχιά του να ήταν σχεδιασμένη»

σχόλια