Δύο ακόμη αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους

Δύο ακόμη αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους Facebook Twitter
0

Δύο ακόμη απώλειες προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των αυτοκτονιών, ενός 40χρονου στου Γκύζη και ενός 60χρονου στο Αγρίνιο.

Στην κεντρική πλατεία στου Γκύζη, επί της οδού Παπαστράτου 40χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από το γιό του, που νοσηλεύεται με ισχυρό νευρικό κλονισμό μετά το σοκ που υπέστη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ακόμα ένα θύμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

 Και στο Αγρίνιο όμως βρέθηκε κρεμασμένος 60χρονος άνδρας στο σπίτι στο οποίο έμενε μόνος. Τα αίτια της πράξης του ερευνώντας ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM