Στη δημοσιότητα και τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ

Στη δημοσιότητα και τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ). Από τους 423 συνολικά υποψηφίους βουλευτές οι 142 είναι γυναίκες. Σύμφωνα με το ΛΑΟΣ το ποσοστό ανανέωσης των υποψηφίων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ξεπερνά το 70% ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων διαμορφώνεται στα 45 έτη. Η νεότερη, ηλικιακά, υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ, είναι η κ. Λυκάκη Γεωργία, η οποία κατέρχεται υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής και είναι 25 ετών.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα είναι υποψήφιος σε Β’ Αθήνας και Ξάνθη όπου υπάρχει και μια έκπληξη, στο ψηφοδέλτιο το όνομα Αχμέτ Εργύν, μάλλον της μουσουλμανικής μειονότητας. Στη Β’ Θεσσαλονίκης  υποψήφιος είναι ο Αλέξανδρος Γιοσμάς, που το 2007 ήταν υποψήφιος στη Ροδόπη  και ένα από τα ονόματα που είχαν δημιουργήσει αντιδράσεις λόγω της δράσης του πατέρα του στην Κατοχή αλλά και μετακατοχικά.

Στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ υπάρχουν όπως πάντα τα ονόματα που έχουν δώσει  τα τηλεοπτικά διαπιστευτήρια τους, όπως ο Δαραβίγκας, η Σόκαλη αλλά τώρα και ο άρχων των τηλεδημοπρασιών Διομήδης Διαλυνάς. Εκεί και η νυχτερινή πίστα δια του Γιώργου Γερολυμάτου.

Ακόμη μεταξύ άλλων , από το χώρο του ποδοσφαίρου ο Πέτρος Καραβίτης, όχι στο λιμάνι όπου βασιλεύει ο Ανατολάκης αλλά στην Αθήνα. Στην ίδια περιφέρεια και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας γνωστός από τη θητεία του στην ΕΡΤ, τα πρώιμα ΠΑΣΟΚικά  ‘80ς. Στον Πειραιά ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Άρης Σπίνος και ο  παπα-Τσάκαλος στο Υπόλοιπο Αττικής. Υπάρχει και το όνομα Λαός Μιχαήλ του Ιωάννη, ο οποίος κατεβαίνει στα Δωδεκάνησα, όχι για πρώτη φορά, αφού έχει όνομα, επίθετο συγκεκριμένα ευλογημένο. Δεν κατεβαίνει τελικά ως αντίπαλον δέος στον Άδωνι, ο αδελφός του Λεωνίδας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM