Η στιγμή που βουλευτής της ΝΔ πέφτει το έδαφος όταν ακούγονται ρουκέτες της Χαμάς

Βουλευτής της ΝΔ κινδύνευσε από ρουκέτες της Χαμάς Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μέσω ανάρτησης στα social media ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου περιγράφει τα όσα έζησε στο Ισραήλ, την ώρα που εξακολουθεί να μαίνεται ο πόλεμος εναντίον της Χαμάς.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχει σε αποστολή βουλευτών από ευρωπαϊκές χώρες, στο Τελ Αβίβ. Καθώς επέστρεφε από τη Ραχάτ «ήχησαν ξαφνικά οι σειρήνες του πολέμου», αναφέρει στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από σχετικό βίντεο.

Χαρακτηριστικά ο Τάσος Χατζηβασιλείου υποστηρίζει πως η εμπειρία στο Ισραήλ ήταν «συγκλονιστική». Συμπληρώνει: «Βρίσκομαι από το μεσημέρι στο Ισραήλ, συμμετέχοντας σε αποστολή βουλευτών από ευρωπαϊκές χώρες, για να δούμε από κοντά την κατάσταση στο πεδίο. Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη του American Jewish Committee από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου».

Στην ίδια ανάρτηση ο Τάσος Χατζηβασιλείου προσθέσει ότι «μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Οι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη, καθώς αναχαιτίζονταν από το Iron Dome».

Τέλος, ο βουλευτής τονίζει ότι «είναι αναγκαία η συνεννόηση για την ειρήνη».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM