Ο Βαρουφάκης απαντά στον Κασσελάκη περί «υπουργοποίησης»

Σκληρή απάντηση Βαρουφάκη σε Κασσελάκη περί υπουργοποίησης Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στο πολιτικό σκηνικό, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Νωρίτερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Κόκκινο, την «Ώρα του προέδρου» ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, ερωτώμενος σχετικά ότι αυτό που θα έκανε διαφορετικά αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα το 2015 ήταν να μην έχει υπουργό τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το ΜέΡΑ25 δεν άφησαν ασχολίαστη την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

«Η δήλωση Κασσελάκη, περί λάθους Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη, απλά επιβεβαιώνει ότι θα υπέγραφε από την αρχή τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν».

Κασσελάκης για Αχτσιόγλου

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα», είπε νωρίτερα στην «Ώρα που προέδρου» ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην ομάδα Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι αν δεν σεβόταν το κόμμα δεν θα σεβόταν τον Αλέξη Τσίπρα, που τον τίμησε με τη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ακριβώς επειδή σέβεται το κόμμα, είπε, έτεινε χείρα φιλίας από την πρώτη ημέρα σε όλους.

«Προσκάλεσα την κυρία Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Όταν διαβάζω ότι ειπώθηκαν πράγματα όπως ότι “δεν υπάρχει περιθώριο συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα” σκέφτομαι ότι θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση μου», τόνισε. Επίσης, ανέφερε ότι δεν υπάρχει στενός κύκλος, πως έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι και ο δεύτερος είναι πρώτος και ότι είπε «ελάτε να γίνετε ηγετική ομάδα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ