ΣΥΡΙΖΑ: Οι αλλαγές στην ΚΟ- Οι θέσεις που αναλαμβάνουν Πολάκης και Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αλλαγές στην ΚΟ- ΟΙ θέσεις που αναλαμβάνουν Πολάκης και Παππάς Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, σύμφωνα με τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Διονύσης Καλαματιανός.

Ο Σωκράτης Φάμελλος παραμένει πρόεδρος της Κ.Ο και διευθυντής της ΚΟ αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας. Τη θέση του Συντονιστή ΕΠΕΚΕ αναλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης ενώ οι τομέαρχες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. 

Στην ψηφοφορία πέρασε η ενιαία πρόταση με 29 υπέρ και 15 λευκά.

Η πρώτη ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ 

Νωρίτερα στην πρώτη του ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε με ενωτική διάθεση λέγντας μεταξύ άλλων ότι «είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που παίρνω το λόγο για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην Κ.Ο. και υποχρέωση απέναντι στους πολίτες και στην πατρίδα μας να υπηρετήσω μαζί με εσάς τις ιδέες τις αξίες του αριστερού και προοδευτικού κόσμου».

«Εμείς οι 48 έχουμε την πιο νωπή δημοκρατική εντολή των ψηφοφόρων μας. Αναλαμβάνουμε την τεράστια ευθύνη να τους τιμήσουμε. Να σταθούμε δίπλα τους και να τους υπηρετήσουμε. Εμείς εκπροσωπούμε την εθνική εξαίρεση του πρωθυπουργού της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών» σημείωσε ενώ τόνισε ότι η «Η διαδρομή του καθενός από εσάς αποτελεί ξεχωριστό οδικό χάρτη για ένα συμπαγές μέτωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ