Εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από δομή φιλοξενίας της Νέας Σμύρνης

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από δομή φιλοξενίας της Νέας Σμύρνης Facebook Twitter
Φωτ.: Το χαμόγελο του παιδιού
0

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ το Χαμόγελο του παιδιού, κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

Πρόκειται για τη 13χρονη Ελευθερία Σ. και τη 14χρονη Αικατερίνη Π., που εξαφανίστηκαν σήμερα το μεσημέρι από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM