Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη- Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη- Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 21:30 στη συμβολή των οδών Ολυμπιάδος και Σοφοκλέους στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τροχαίο, ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε από το σημείο εγκαταλείποντας στην άσφαλτο τον οδηγό της μοτοσικλέτας. Η στιγμή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και αναρτήθηκε στα social media. Το εν λόγω βίντεο ερευνάται από την Τροχαία προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Αναφορικά με τον οδηγό της μηχανής, αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM