Φάρσα στο λήμμα Evangelos Venizelos στη wikipedia

Φάρσα στο λήμμα Evangelos Venizelos στη wikipedia Facebook Twitter
0

 

Φάρσα στο λήμμα Evangelos Venizelos στη wikipedia Facebook Twitter


Φαρσέρ αλλοίωσαν το λήμμα Evangelos Venizelos στη Wikipedia προσθέτοντας τη λέξη “malakas”  ως δεύτερο συνθετικό του ονόματός. Το εν λόγω screenshot ταξίδεψε γρήγορα σε εκατοντάδες mail, ενώ το επιτελείο του Υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης κινητοποιήθηκε άμεσα προς την διόρθωση του λήμματος η οποία και έγινε μεν στο κυρίως κείμενο, αλλά ξεχάστηκε στην λεζάντα της φωτογραφίας όπου η “εθνική λέξη” παραμένει στο συνθετικό του ονόματός του ακόμα και τώρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM