Ακρόπολη: Τουρίστρια κατέρρευσε από τον καύσωνα «Κλέων» - Την πήραν με φορείο

Ακρόπολη: Τουρίστρια κατέρρευσε από τον καύσωνα «Κλέων» - Την πήραν με φορείο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Υψηλές θερμοκρασίες φέρνει ο καύσωνας «Κλέων» στο κέντρο της Αθήνας με μια τουρίστρια στην Ακρόπολη να καταρρέει και να μεταφέρεται με φορείο σε ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα, διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί παρείχαν βοήθεια σε μια τουρίστρια που λόγω καύσωνα αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στην Ακρόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του καύσωνα τροποποιήθηκε το ωράριο λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρο της Ακρόπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, η τελευταία είσοδος επισκέπτη αναμένεται στις 12:00 και η επανέναρξη λειτουργίας του μνημείο θα γίνει στις 17:00.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM