Ακρόπολη: Τουρίστρια κατέρρευσε από τον καύσωνα «Κλέων» - Την πήραν με φορείο

Ακρόπολη: Τουρίστρια κατέρρευσε από τον καύσωνα «Κλέων» - Την πήραν με φορείο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Υψηλές θερμοκρασίες φέρνει ο καύσωνας «Κλέων» στο κέντρο της Αθήνας με μια τουρίστρια στην Ακρόπολη να καταρρέει και να μεταφέρεται με φορείο σε ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα, διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί παρείχαν βοήθεια σε μια τουρίστρια που λόγω καύσωνα αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στην Ακρόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του καύσωνα τροποποιήθηκε το ωράριο λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρο της Ακρόπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, η τελευταία είσοδος επισκέπτη αναμένεται στις 12:00 και η επανέναρξη λειτουργίας του μνημείο θα γίνει στις 17:00.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα / Κυκλοφοριακό: Drones και αυστηρότερη αστυνόμευση στους δρόμους της Αττικής - Το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά

«Ετοιμάζουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής», λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
THE LIFO TEAM