Ρέθυμνο: Ι.Χ. μπήκε σε στενό, δεν χωρούσε και κατέληξε πάνω σε σταθμευμένο αμάξι

Απίστευτο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Οδηγός καβάλησε σταθμευμένο αμάξι γιατί δεν χωρούσε να περάσει από στενό Facebook Twitter
0

Παράξενο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, το πρωί σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου.

Οδηγός επιχείρησε να μπει στην οδό Μαρκέλλου, που είναι ιδιαίτερα στενός και έχει και παρκαρισμένα οχήματα στη μία πλευρά, αλλά δεν χωρούσε.

Αποτέλεσμα ήταν να «καβαλήσει» σταθμευμένο Ι.Χ και να ακινητοποιηθεί στο σημείο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης rethemnosnews.gr, που δημοσιεύει και εικόνες από το τροχαίο, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια του συμβάντος, μόλις υλικές ζημιές.

Ωστόσο, υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο και χρειάστηκε η επέμβαση της Τροχαίας αλλά και η απομάκρυνση του οχήματος από τον στενό δρόμο. 

Απίστευτο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Οδηγός καβάλησε σταθμευμένο αμάξι γιατί δεν χωρούσε να περάσει από στενό Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM