Πάτρα: Παιδί 2 ετών κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο των γονιών του

Πάτρα: Παιδί 2 ετών κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο των γονιών του Facebook Twitter
Φωτ.: tempo24.news
0

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Πάτρα σήμερα το πρωί, όταν ένα παιδί δύο ετών κλειδώθηκε κατά λάθος στο αυτοκίνητο των γονιών του.

Οι γονείς βγήκαν από το αυτοκίνητο στα Συχαινά Πατρών, ξεχνώντας τα κλειδιά μέσα στο όχημα. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το αυτόματο κλείδωμα του αυτοκινήτου, εγκλωβίζοντας μέσα το μικρό παιδί.

Οι γονείς του παιδιού πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το tempo24.news, άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής και έπειτα από δέκα λεπτά περίπου, κατάφεραν και απεγκλώβισαν το 2χρονο παιδί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM