Κως- Γυναικοκτονία Αναστάζια: Απολογείται σήμερα ο 32χρονος

Κως- Γυναικοκτονία Αναστάζια: Απολογείται σήμερα ο 32χρονος Facebook Twitter
0

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 32χρονος στην Κω που κατηγορείται για την γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. 

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη εβδομάδα ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν εις βάρος του για βιασμό,  αλλά και ανθρωποκτονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία.

Ο 32χρονος θα κληθεί ενώπιον του ανακριτή να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, σχετικά με τον τρόπο, τον τόπο, αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης. 

Ακόμη, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η οικογένεια της κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης,  από το δικαστήριο ορίστηκε η Αθηνά Φουντωτού για να υπερασπιστεί τον 32χρονο.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM