Θεσσαλονίκη: 84χρονος τράκαρε δύο μηχανές και εγκατέλειψε τραυματισμένους τους οδηγούς

Θεσσαλονίκη: 84χρονος τράκαρε δύο μηχανές και εγκατέλειψε τραυματισμένους τους οδηγούς Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη  συνέλαβε έναν 84χρονο, το βράδυ της Πέμπτης, καθώς εμπλέκεται σε δύο τροχαία ατυχήματα.

Ειδικότερα, ο 84χρονος οδηγός ΙΧ, κινούμενος στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε διαδοχικά και σε δύο διαφορετικά σημεία με δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Ο ίδιος όμως αποχώρησε από το σημείο των ατυχημάτων, χωρίς να προχωρήσει στις προβλεπόμενες, από τον νόμο, ενέργειες.

Οι οδηγοί των δύο δικύκλων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης. Όσο για τον 84χρονο συλληφθέντα, μετά τις αστυνομικές ενέργειες, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί που καταγράφηκαν σε ερωτική συνεύρεση εν ώρα υπηρεσίας

Ελλάδα / Κύπρος: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί που καταγράφηκαν σε ερωτική συνεύρεση εν ώρα υπηρεσίας

Το βίντεο φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έτσι δόθηκαν οδηγίες για ποινική και πειθαρχική διερεύνηση των αδικημάτων που προκύπτουν, όπως ανακοινώθηκε από την κυπριακή αστυνομία
LIFO NEWSROOM