ΥΠΕΣ για ντιμπέιτ: «Κανένα αίτημα για αλλαγή»

ΥΠΕΣ για ντιμπέιτ: «Κανένα αίτημα για αλλαγή» Facebook Twitter
0

Το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε διευκρινίσεις μετά τα δημοσιεύματα περί αναβολής του αυριανού ντιμπέιτ λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο. 

Ειδικότερα, πηγές του ΥΠΕΣ σημειώνουν πως «αναφορικά με δημοσιεύματα που σχετίζονται με τη διεξαγωγή του αυριανού debate, επισημαίνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει λάβει κάποιο αίτημα για σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα κυκλοφορήσαν πληροφορίες ότι το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη επρόκειτο να αναβληθεί λόγω της ναυτικής τραγωδίας, ωστόσο δεν υπήρχε ενημέρωση ότι κάποιο από τα πολιτικά κόμματα κατέθεσε ανάλογο αίτημα για σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM