Μύκονος: Από 9 έως 15 ευρώ το τυλιχτό σουβλάκι - Τι συμβαίνει σε άλλα νησιά

Μύκονος: Από 9 έως 15 ευρώ το τυλιχτό σουβλάκι - Τι συμβαίνει σε άλλα νησιά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Πανάκριβο έχει γίνει στη Μύκονο το τυλιχτό σουβλάκι με τις τιμές να ξεκινούν από 9,40 ευρώ και να φτάνουν ακόμα και τα 15 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, μία πίτα με γύρο χοιρινό ή με καλαμάκι είναι στα 9,40 ευρώ. Τα σπέσιαλ τυλιχτά που περιλαμβάνουν γύρο και ένα καλαμάκι χαλούμι είναι στα 13,90 ευρώ, ενώ αυτά με γύρο και ένα κεμπάπ μέσα είναι στα 14,90 ευρώ.

Οι μερίδες χοιρινού ή κοτόπουλου είναι στα 17,50 ευρώ ενώ κάποιες σπέσιαλ που περιλαμβάνουν και γύρο και καλαμάκι είναι στα 19,90 ευρώ. Αν κάποιος θέλει μία μερίδα που έχει και χαλούμι μέσα τότε η τιμή φτάνει τα 24,50 ευρώ

Στη Σαντορίνη για μία πίτα με γύρο ή οποιοδήποτε κρέας η τιμή ανέρχεται στα 6,50 ευρώ  και οι μερίδες ξεκινάνε από τα 16 ευρώ.

Λίγο πιο χαμηλές είναι οι τιμές στην Πάρο όπου μπορεί κανείς να βρει το τυλιχτό στα 5,50 ευρώ και την ατομική μερίδα στα 14 ευρώ.  που το τυλιχτό κοστίζει 5,50€ και η ατομική μερίδα 14 ευρώ.

Στην Ύδρα για ένα τυλιχτό θα πληρώσει κανείς 4,50 ευρώ και στις Σπέτσες ένα ευρώ λιγότερο.

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Οικονομία / Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Στο 33,6% το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς βασικά είδη ένδυσης, τροφής, παιγνιδιών ή πρόσβασης σε δραστηριότητες – Δραματική η επίδραση του μορφωτικού επιπέδου των γονέων
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM