Η Πλεύση Ελευθερίας ρωτά τους υποστηρικτές της αν είναι ληστές τραπεζών

Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η «Πλεύση Ελευθερίας», το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θέλει να γνωρίσει τους πολίτες που τη στηρίζουν. Μόνο που ένα από τα «επαγγέλματα» που μπορούν να δηλώσουν στην ιστοσελίδα του κόμματος, προκαλεί σχόλια στα social media. 

«Ληστής τραπεζών» είναι μία από τις επιλογές που δίνει η «Πλεύση Ελευθερίας» στους υποστηρικτές της, καλώντας τους να δηλώσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητές τους. 

Στην ιστοσελίδα του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου υπάρχει η ενότητα «Στηρίζω» και το «Θέλω να συστηθώ», στα οποία οι υποστηρικτές της «Πλεύσης Ελευθερίας» συμπληρώνουν μία φόρμα. 

«Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να επικοινωνήσουμε μαζί σας πάνω στα ταλέντα σας και τις επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές δεξιότητές σας», σημειώνει η ιστοσελίδα. 

Οι υποστηρικτές της «Πλεύσης Ελευθερίας» καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, να δηλώσουν αν έχουν «κινηματική, συνδικαλιστική, κομματική ή άλλη δράση», όπως και να επιλέξουν από μία λίστα τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα». 

Στη λίστα αυτή, μπορεί να επιλέξει κάποιος το «ληστής τραπεζών». Ακόμη, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επαγγέλματα- όπως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, μάγειρας ή οδηγός- και «δεξιότητες» όπως παρακολούθηση τηλεόρασης και ραδιοφώνου και «γνώστης μέσων εκλαΐκευσης/ animation». 

πλευση Facebook Twitter

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Χιουμοριστική επιλογή, υπήρχε πάντα στο σάιτ μας!»

Μετά τα ποικίλλα σχόλια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διευκρινίσει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», μέσα από ανάρτηση στο Twitter, έκανε λόγο για «χιουμοριστική επιλογή» που, όπως εξηγεί, υπάρχει χρόνια στο σάιτ, για να γίνει γνωστή η σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας και «σήμερα έπιασε τόπο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως στις πρώτες εκλογές 2023 το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου πήρε ποσοστό 2,89% και στις δεύτερες κάλπες, στις 25 Ιουνίου, διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή. 

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM