Εκλογές 2023- Τσίπρας: «Τι έγινε bro, πάμε κάλπη σήμερα;»- Το βίντεο στο TikTok

Εκλογές 2023- Τσίπρας: «Τι έγινε bro, πάμε κάλπη σήμερα;»- Το βίντεο στο TikTok Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, για τις εκλογές 2023, με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok. 

Στο βίντεο, ο Αλέξης Τσίπρας ακουμπά χαλαρά σε μια βιβλιοθήκη και κοιτάζοντας την κάμερα λέει: «Τι έγινε bro, πάμε κάλπη σήμερα; Οι άλλοι θα πάνε, οι άλλοι πάντα πάνε. Ήρθε η ώρα να να αποφασίζουμε εμείς για εμάς». 

@atsipras #Τσίπρας #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη, προκειμένου να ψηφίσει για τις εκλογές 2023 και στη συνέχεια τόνισε πως «η αλλαγή είναι στα χέρια» του λαού. 

«Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την πορεία της χώρας. (...) Να αφήσουμε πίσω μία σκληρή, δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας, εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ψήφισε για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Στη συνέχεια, κάλεσε τους πολίτες «να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει νέα πρόσωπα, κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ