Καβάλα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του βρέφους στο Κρυονέρι

Καβάλα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του βρέφους στο Κρυονέρι Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο βρέφος λίγων ημερών το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Κρυονέρι Καβάλας, χθες, Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής Κομοτηνής Αικατερίνη Αποστολίδου αναφέρει στην έκθεση της πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των  ιστολογικών - τοξικολογικών εξετάσεων στο βρέφος, σύμφωνα με το proininews.gr.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γενικό νοσοκομείο της Καβάλας το πρωί του Σαββάτου και ειδικότερα περί τις 08:40.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πεθάνει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Αποκλιμάκωση των μπλόκων και προετοιμασία για συνάντηση με Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Ελλάδα / Αγρότες: Αποκλιμάκωση των μπλόκων και προετοιμασία για συνάντηση με Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Σταδιακά αρχίζουν να ανοίγουν τους δρόμους ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό - Δείχνουν διάθεση συνεργασίας ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να συζητήσει τα αιτήματα των παραγωγών
THE LIFO TEAM