Finos Film για εκλογές-Κωνσταντάρας, Παπαγιαννόπουλος: «Μα είμαι του κόμματος»

Η Finos Film για τις εκλογές-Κωνσταντάρας, Παπαγιαννόπουλος: «Μα είμαι του Κόμματος» Facebook Twitter
0

Οι εκλογές πάντα αποτελούσαν «πεδίον δόξης λαμπρόν» για τον ελληνικό κινηματογράφο και η Finos Film με αφορμή και την επικείμενη επίσημη προκήρυξή τους το Σάββατο θυμίζει αθάνατες ατάκες. 

Στο πρώτο απόσπασμα από τα βίντεο της Finos Film ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο» συζητάει με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος του απαντάει πως είναι «του κόμματος». Το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο είναι: «Το διαχρονικό βόλεμα του (κάθε) κόμματος δια στόματος Γκρούεζα».

Σε άλλο βίντεο για τις εκλογές με αφορμή τις επερχόμενες του 2023 με τίτλο «Λόγια» ο Παντελής Ζερβός στην ταινία «Ζητείται ψεύτης» δίνει ρεσιτάλ. 

Εκλογές 2023 χωρίς προεκλογική εκστρατεία δεν μπορεί να γίνει. «Λουκούμια» τιτλοφορείται το τρίτο βίντεο με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο να ανησυχεί στην ταινία «Τζένη Τζένη» πως ο εφοπλιστής Λάμπρος Κωνσταντάρας θα του πάρει την έδρα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM