ΕΟΔΥ: 38 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό, 57 οι διασωληνωμένοι

ΕΟΔΥ: 38 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό, 57 οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Καταγράφηκαν 38 νέοι θάνατοι ασθενών από κορωνοϊό την εβδομάδα 10 – 16 Απριλίου, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση από τον ΕΟΔΥ.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 85,5 έτη (εύρος 58-93 έτη), ενώ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 57.

Η θετικότητα, στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων, εμφάνισε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι νέες εισαγωγές με Covid-19 ήταν, επίσης, αυξημένες. Ειδικότερα, κατεγράφη αύξηση 3% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες.

Μειωμένος ήταν ο αριθμός των διασωληνώσεων, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σε σχέση με τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες, καταγράφεται μείωση 44%.

Όσον αφορά στη γρίπη, η θετικότητα στην κοινότητα παρουσίασε μείωση, ενώ δεν κατεγράφη κανένα σοβαρό κρούσμα που έχρισε νοσηλείας σε ΜΕΘ, ούτε και θάνατος. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM