Σύμη: Ακρωτηριάστηκαν τα δάχτυλα 13χρονου από κροτίδα- Τραύματα και στο πρόσωπο

Σύμη: Ακρωτηριάστηκαν τα δάχτυλα 13χρονου από κροτίδα- Τραύματα και στο πρόσωπο Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Δεύτερος τραυματισμός από βεγγαλικά και κροτίδες, μετά τα εγκαύματα που υπέστη 7χρονη στη Ρόδο, σημειώθηκε στη Σύμη με θύμα έναν 13χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Ανάστασης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, όπου ένας 13χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίστηκε από κροτίδα στα δάχτυλα του ενός χεριού του και στο πρόσωπο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για ακρωτηριασμό από τις φάλαγγες τεσσάρων δαχτύλων όπως και τραύμα στο πρόσωπο.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και γύρω στις 2 τα ξημερώματα πήγε ελικόπτερο στο νησί και από εκεί με μια μικρή στάση στη Κω, ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM