Θεσσαλονίκη: Εξερράγη γκαζάκι υγραερίου σε διαμέρισμα- 3 τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Εξερράγη γκαζάκι υγραερίου σε διαμέρισμα- 3 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν εξερράγη γκαζάκι υγραερίου, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου εξερράγη το γκαζάκι υγραερίου, το οποίο είχαν ξεχάσει πάνω σε ηλεκτρική κουζίνα τα άτομα που είχαν νοικιάσει το διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Από τους πέντε ανθρώπους που είχαν νοικιάσει το εν λόγω διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Αποστόλου Παύλου και Αγίου Δημητρίου, οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Η έκρηξη δεν προκάλεσε πυρκαγιά και οι Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο έκαναν απλά έλεγχο στο διαμέρισμα. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM