Κρήτη: 19χρονη καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση - Γνωστός τράπερ στο «κάδρο» της έρευνας

Κρήτη: 19χρονη καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση - Γνωστός τράπερ στο «κάδρο» της έρευνας Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Νεαρή γυναίκα στην Κρήτη καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο άτομα στο Ρέθυμνο. Μεταξύ των ατόμων που ερευνώνται φαίνεται πως είναι και ένας γνωστός τράπερ, ο οποίος είχε πάει στο νησί για εμφάνιση.

19χρονη κατήγγειλε πως γνώρισε έναν άνδρα σε μπαρ της πόλης και αφού διασκέδασαν, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλα άτομα, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εκεί, δύο άτομα προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ένα τρίτο άτομο, λειτούργησε σαν συνεργός, όπως ανέφερε η ίδια. 

Η καταγγελία έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες, με την αστυνομία της πόλης να προσαγάγει έναν 30χρονο αλλοδαπό. Οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι είναι 24 και 23 ετών.

Ο 30χρονος, κατά το τοπικό μέσο, εντοπίστηκε την ώρα που επιβιβαζόταν σε πλοίο για τον Πειραιά. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM