Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους- Λιποθύμησε γυναίκα στην πτήση

Αναγκαστική προσγείωση Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Σε αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας λιποθυμίας επιβάτιδος, προχώρησε σήμερα αεροσκάφος της Easy Jet στο Ηράκλειο.

Το αεροπλάνο που κατευθυνόταν από την Αίγυπτο στη Μεγάλη Βρετανία, πετούσε στα 35.000 πόδια, όταν μια 58χρονη έχασε τις αισθήσεις της.

Το προσωπικό της καμπίνας επιβατών ενημέρωσε τον πιλότο κι έγινε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» ενώ ο μηχανισμός είχε ήδη κινητοποιηθεί για την άμεση μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, εκεί, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της, της επετράπη να συνεχίσει το ταξίδι της.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM