Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 63χρονος στο Σέσι Γραμματικού

Πυροσβεστική: Ανασύρθηκε από το νερό 63χρονος στο Σέσι Γραμματικού Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi/Αρχείο
0

Στο σημείο ρυμούλκησης σκαφών στο Σέσι Γραμματικού του δήμου Μαραθώνος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 63χρονος άνδρας από την Πυροσβεστική. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ ο άνδρας, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εγκλωβίστηκε μεταξύ του ρυμουλκούμενου και του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νερό.

Στη συνέχεια ανασύρθηκε μετά από παρέμβαση της Πυροσβεστικής και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο συμβάν επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM