ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Τέμπη: Υποτροφία του ΑΠΘ στη μνήμη του φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου

Τέμπη: Υποτροφία του ΑΠΘ στη μνήμη του φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Τη θέσπιση υποτροφίας στη μνήμη του 23χρονου φοιτητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Κυπριανού Παπαϊωάννου, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα προτείνει η Σχολή στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Στο ψήφισμά της για την απώλεια του φοιτητή, η Κοσμητεία της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, αναφέρει ότι δικαιούχος της υποτροφίας θα είναι ένας Κύπριος ή μια Κύπρια που θα φοιτήσει το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στη Νομική Σχολή.

Μεταξύ άλλων, η Κοσμητεία αποφάσισε να συνδράμει την οικογένειά του στη νομική της υποστήριξη ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων για τη διεκδίκηση της αποζημίωσης που δικαιούται.

Η Κοσμητεία θα συμμετάσχει στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει τη Δευτέρα, στο ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου του Αυγόρου Κύπρου.

Αντί στεφάνου, κατά την επιθυμία της οικογένειάς του, θα καταθέσει 300 ευρώ για την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του ναού.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM