But the greatest is love - Συναυλία την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

But the greatest is love - Συναυλία την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Facebook Twitter
0

Το ΚΠΙΣΝ συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Στο πλαίσιο αυτό, μια μέρα πριν, η Λένια Ζαφειροπούλου με τη συνοδεία στο πιάνο του Θοδωρή Τζοβανάκη τραγουδά για την αγάπη, αποδεικνύοντάς ότι όλα είναι δυνατά.

Η τραγουδίστρια και ποιήτρια Λένια Ζαφειροπούλου και ο σολίστας Θοδωρής Τζοβανάκης παρουσιάζουν στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ ερωτική μουσική από πέντε χώρες της Ευρώπης: 18 τραγούδια των Brahms, Debussy, Fauré, Grieg, Prokofiev, Rimsky-Korsakov, Sibelius, Tchaikovsky για τον έρωτα, λαμπρές και ανθεκτικές στον χρόνο απόπειρες να συλληφθεί η ουσία αυτής της πιο πολυτραγουδισμένης και πιο άφατης ανθρώπινης κατάστασης.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop

Μουσική / Οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τον ήχο και την αισθητική της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Alina (4LINA) και η Roselune Everly είναι οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop, που δημιουργούν μουσική με συναίσθημα και αναδεικνύουν πώς η τεχνολογία μπορεί να συνυπάρξει με την ανθρώπινη έκφραση.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
ENRICO SANGIULIANO INTERVIEW

Μουσική / Enrico Sangiuliano: «Μπορώ να διαμορφώσω ήχους που δεν υπάρχουν»

O μουσικός παραγωγός που έχει βραβευτεί τρεις συνεχόμενες χρονιές ως best-selling techno artist, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του, μιλάει για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη μουσική, σαν να βάζει «τάξη στο χάος».
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
O Πασχάλης Τερζής δεν προκάλεσε ποτέ, ούτε έβλαψε κανένα

Μουσική / O Πασχάλης Τερζής δεν προκάλεσε ποτέ, ούτε έβλαψε κανένα

Ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές μίλησε στη LiFO λίγο πριν αποσυρθεί από το τραγούδι. Με αφορμή τις ανακοινώσεις για την επιστροφή του αναδημοσιεύουμε μια σπάνια συνέντευξη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ