Εκλογές στην Κύπρο: «Κλείδωσε» η νίκη Χριστοδουλίδη- Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από Μαυρογιάννη

Εκλογές Κύπρος: «Κλείδωσε» η νίκη Χριστοδουλίδη- Δέχθηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από Μαυρογιάννη Facebook Twitter
EPA
0

Την διαφαινόμενη νίκη του Νίκου Χριστοδουλίδη επιβεβαιώνουν τα μέχρι ώρας αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο. 

Με καταμετρημένο το 99,4% των ψήφων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης συγκεντρώνει το 51,9% των ψήφων και ο Αντρέας Μαυρογιάννης το 48,1% των ψήφων.

Με χειροκροτήματα, συγκίνηση και δάκρυα χαράς υποδέχθηκε ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τα μέλη της οικογένειας του και τα στελέχη του εκλογικού του επιτελείου, τα αποτελέσματα. 

Ο Ν. Χριστοδουλίδης δέχθηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα τόσο από τον Νίκο Αναστασιάδη όσο και από Ανδρέα Μαυρογιάννη και Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δήλωσε: «Απόψε τελειώνει ένα μακρύ αλλά ωραίο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου, τους συνεργάτες και την οικογένειά μου. Το μεγάλο κόμμα της Αριστεράς, το ΑΚΕΛ. Λυπούμαι που δεν μπορέσαμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες για μια μεγάλη αλλαγή. Να συγχαρώ τον Ν. Χριστοδουλίδη. Η Κύπρος πάντα θα μας ενώνει. Παραμένω ενεργός στον αγώνα. Δεν προτίθεμαι να συνεχίσω στο πολιτικό σκηνικό. Θα παραμείνω ενεργός πολίτης. Η μέρα αύριο θα με βρει σπίτι μου», κατέληξε ο κ. Μαυρογιάννης.

Λίγο μετά τις 22:00, προβλέπεται να πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του νέου προέδρου της Δημοκρατίας στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Διεθνή / Βρετανία και Γαλλία έτοιμες να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία

«Μετά την κατάπαυση του πυρός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα δημιουργήσουν στρατιωτικούς κόμβους σε όλη την Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
THE LIFO TEAM
ΦΑΝΑΡΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Διεθνή / Θεοφάνεια στο Φανάρι: Μήνυμα εκκλησιαστικής ενότητας για την Ουκρανία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε πανηγυρικό κλίμα η Θεία Λειτουργία - Παρευρέθηκαν Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒΕΝ ΜΙΛΕΡ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Κανείς δεν θα μας πολεμήσει για τη Γροιλανδία»: Προκαλούν εκ νέου οι δηλώσεις του Στίβεν Μίλερ

«Tο πραγματικό ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα η Δανία ισχυρίζεται ότι ελέγχει τη Γροιλανδία» δήλωσε ο Μίλερ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
THE LIFO TEAM