Ναυάγιο στη Λέρο: Ακόμη ένα νεκρό παιδί - Πέντε συνολικά τα θύματα

Ναυάγιο στη Λέρο: Ακόμη ένα νεκρό παιδί - Πέντε συνολικά τα θύματα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi (Λιμενικό Σώμα).
0

Ακόμα ένα παιδί κατέληξε από τα επτά συνολικά που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λέρου και είχαν διασωθεί από το ναυάγιο λέμβου με μετανάστες, στα νοτιοανατολικά του νησιού.

Πρόκειται για τρία αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας όλα περίπου πέντε ετών, ενώ νωρίς το πρωί είχε ανασυρθεί από τη θαλάσσια περιοχή η σορός μίας γυναίκας περίπου 20 ετών.

Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου βρίσκονται και φιλοξενούνται 17 άνδρες και 17 γυναίκες ενώ τρία ακόμα παιδιά εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Κατά δήλωσή των διασωθέντων η λέμβος είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια και βρέθηκε ημιβυθισμένη σε βραχώδη ακτή της Λέρου. Οι περισσότεροι από τους μετανάστες ήταν αφρικανικής καταγωγής ενώ η λέμβος είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή είναι δυσμενείς με ανέμους εντάσεως 8 μποφόρ, χαμηλή ορατότητα και συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις. Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM