Δωρεά οργάνων: Εργαζόμενος στο νοσοκομείο Χανίων δίνει ζωή μετά τον θάνατό του

Κρήτη-Δωρεά οργάνων: Εργαζόμενος στο νοσοκομείο Χανίων δίνει ζωή μετά τον θάνατό του Facebook Twitter
0

Σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, για τη διαδικασία λήψης και μεταφοράς ζωτικών οργάνων από άνδρα, εγκεφαλικά νεκρό.

Σύμφωνα με το cretalive πρόκειται για έναν άνδρα 44 ετών, ο οποίος μάλιστα τύγχανε εργαζόμενος στο ίδιο νοσοκομείο και νοσηλευόταν σε αυτό μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη.

Η οικογένειά του αφού επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός έλαβε την απόφαση να δωρίσει  τα όργανά του, προσφέροντας ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Μπέα, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αναφορές πιθανότητα η μεταφορά των οργάνων στην Αθήνα θα γίνει με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM