Το RTL «καίει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Αντί για την κηδεία του νονού του, πήγε να κάνει τον μάγειρα

RTL κατά πρίγκιπα Ουίλιαμ: Αντί να πάει στην κηδεία του νονού του πήγε να κάνει τον μάγειρα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σφοδρή κριτική ασκεί στον πρίγκιπα Ουίλιαμ το γερμανικό δίκτυο RTL σχετικά με την απουσία του από την κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, την Δευτέρα στην Ελλάδα. 

Αναφέρει μάλιστα πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προτίμησε αντί αυτού να παρευρεθεί σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσαϊρ. 
 

«Ενώ πολλοί υψηλόβαθμοι από τους βασιλικούς οίκους από την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα τη Δευτέρα (16 Ιανουαρίου) για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Β' (82 ετών), ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος έλειπε: ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Είναι το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη! Αλλά εμφανίστηκε για να μαγειρέψει όχι μακριά από το μέρος που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρει το RTL.

Το γερμανικό δίκτυο αναφέρεται στην εκδήλωση «Chicken Teriyaki» όπου οι συμμετέχοντες έμειναν έκπληκτοι «όταν ξαφνικά ένας πρίγκιπας πλησίασε»

«Το γεγονός ότι ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου έβαλε ο ίδιος ποδιά προκάλεσε χαμόγελα» , πρόσθεσε το RTL.

Γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

«Ο Βασιλιάς Κάρολος, με δεδομένο ότι η Ελλάδα αποφάσισε να κηδεύσει τον Κωνσταντίνο ως ιδιώτη, δεν μπορούσε να έρθει εκ του πρωτοκόλλου. Δηλαδή, θα πρόσβαλλε την απόφαση της κυβέρνησης», εξήγησε ο Χρήστος Ζαμπούνης για την απουσία του.

«Λόγω του ότι είναι ιδιωτική η κηδεία, δεν μπορούσε να έρθει και ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, γιατί είναι θεσμικός και ο διάδοχος. Ενώ η πριγκίπισσα Άννα δεν είναι θεσμική. Αυτό είναι το πρωτόκολλο των Βρετανών, δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν σε αυτό το επίπεδο εφόσον είναι ιδιώτης», σημείωσε ο ίδιος.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: «Ήξερα για τα Στενά του Ορμούζ, όπως και ότι ο Μπιν Λάντεν θα επιτίθετο στους Δίδυμους Πύργους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε για ακόμη μία φορά πως στο βιβλίο του, με τίτλο «The America We Deserve», είχε προβλέψει την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΡΑΚ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Mission Accomplished;» - Η θριαμβολογία του 2003 που στοιχειώνει τη σημερινή σύγκρουση με το Ιράν

Η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και η πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν - Με αφορμή τον πόλεμο ΗΠΑ - Ιράν σήμερα, πολλοί αναλυτές βλέπουν ανησυχητικές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο συγκρούσεις
THE LIFO TEAM