Βολιβία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα- 11 νεκροί και 23 τραυματίες

Βολιβία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα- 11 νεκροί και 23 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα, στην ανατολική Βολιβία, με τον απολογισμό των νεκρών να ανέρχεται σε 11 και των τραυματιών σε 23, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Το δυστύχημα, τα αίτια του οποίου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε έναν δρόμο που συνδέει την πόλη Σάντα Κρουζ με το χωριό Σαϊπίνα.

«Έχουμε 11 νεκρούς και 23 τραυματίες» είπε ο Όσκαρ Μεντράνο, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Unitel.

Ορισμένοι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Σαϊπίνα ενώ άλλοι, η κατάσταση των οποίων ήταν πιο σοβαρή, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Σάντα Κρουζ.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (ΙΝΕ) το 2021 στη Βολιβία σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα 1.325 άνθρωποι και 11.155 τραυματίστηκαν.

Με πληροφορίες του AFP/canillita.net

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ